Inloggen klantportaal
Home » Rapport Salarisonderzoek Fysiotherapiebranche 2013

Rapport Salarisonderzoek Fysiotherapiebranche 2013


Voor de vrijgevestigde fysiotherapiepraktijken is er al een tijd geen actuele CAO meer. Door het ontbreken van een actuele CAO en door het vrijgeven van de tarieven van de fysiotherapie sinds 2005, ontbreekt het binnen de fysiotherapie op dit moment aan eenduidigheid en uniformiteit met betrekking tot de beloningsstructuur en arbeidsvoorwaarden.

Om inzicht te krijgen in hoe fysiotherapiepraktijken momenteel de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van hun werknemers geregeld hebben, heeft DAJC Fysio HR een salarisonderzoek onder fysiotherapeuten gehouden.

 

Doel onderzoek

Het doel van het onderzoek is zowel praktijkeigenaren als fysiotherapeuten inzicht geven of hun arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en wat anno 2013 een passende of reële beloning is. Met name voor het afsluiten van een (nieuwe) arbeidsovereenkomst of bij het onderhandelen over het wijzigen van een ‘oude’ arbeidsovereenkomst is inzicht hierin zeer wenselijk.

 

Het Rapport Salarisonderzoek Fysiotherapiebranche 2013

Het resultaat is het Rapport Salarisonderzoek Fysiotherapiebranche 2013. Dit onderzoek is uitgevoerd door Maud Simons, HR adviseur bij DAJC en was niet mogelijk geweest zonder de medewerking van praktijkeigenaren die hun werknemers hebben aangespoord deel te nemen aan het onderzoek en de fysiotherapeuten die de vragenlijst hebben ingevuld. Via deze weg willen wij dan ook graag onze waardering en oprechte dank uitspreken richting een ieder die een bijdrage aan dit onderzoek heeft geleverd.

 

Download het rapport hier.

 

Copyright DAJC 2018 - Fysio HR is onderdeel van DAJC - Contactgegevens - Disclaimer - Algemene voorwaarden